Co-working Space

Southlands Boulevarde

Creating a dwell zone is a fantastic way to revitalise a temporarily underutilised area in your shopping centre. The Chill Space at Southlands is both an attractive, and functional, example.

Features

We designed and installed this Chill Space at Southlands Boulevarde to be the perfect space for a quiet catch up with friends or to get a bit of work or study done.

The centre is a popular location for students from neighbouring schools so providing a dedicated space for them to hang out was a priority.

The Chill Space features tables with built in power points for recharging electronic devices and plenty of surface area for spreading out text books for a study session.

And, when it’s a break from study that’s needed, the comfy couches are a great place for a chat with friends or just to relax on your own.

The zone is demarcated by the vinyl flooring and a commercial grade rug adds colour and warmth to the area.

Co-working table with built-in device charging station at chill zone in Southlands Boulevarde Shopping Centre
Neon "Chill" sign on faux brick wall with greenery across the top in the temporary dwell zone installed at Southlands Boulevarde Shopping Centre
  • Co-working dwell zone at Southlands Boulevarde Shopping Centre featuring blue couches, geometric rug and tables